5x shopping back to school

Shopping: 5x toffe back to school items

De zomervakantie is bijna voorbij, dus het is de hoogste tijd om leuke back to school items te shoppen. Met deze toffe schoolspullen begin jij het nieuwe schooljaar extra goed en zijn de lessen misschien iets minder saai!

Back to school rekenmachine

Heb jij een nieuwe rekenmachine nodig en ben je die saaie donkerblauwe Casio zat? Bruna heeft een leuke roze variant voor € 17,99.

Fx 82ex Roze 1

Portemonnee

Het is altijd handig om wat kleingeld bij je te hebben, want hiermee kun je in de pauze een lekkere snack scoren uit de snoepautomaat. Deze back to school peachy portemonnee voor €16,99 van ASOS is te cute!

Schermafbeelding 2020 08 11 Om 12.01.57

Back to school Etui

Ben jij ook sad dat de zomer voorbij is? Met deze leuke sunflower etui van het merk FAB voelt het elke dag als zomer. Deze zomerse etui kun je kopen bij Bruna voor €12,95.

Fabienne Chapot Fab Schooletui Sunflower

Rugzak

Heb jij een extra lange schooldag? Dan wil jij vast niet de hele dag met al je schoolspullen sjouwen. Deze back to school regenboogrugzak van het merk SkinnyDip is praktisch en toch cute. Hij is te koop bij ASOS voor €44,99.

Schermafbeelding 2020 08 11 Om 12.01.33

Markeerstiften

Markeren tijdens het leren zorgt ervoor dat je op een gemakkelijke manier de belangrijke punten kunt teruglezen. De standaardkleuren zijn altijd een beetje saai, maar met deze mini pastelstiften ziet je samenvatting er een stuk leuker uit! De STABILO-markeerstiften zijn te koop bij Bruna voor maar €8,95.

550x207

Lees ook:

Beeld: Asos, Bruna, Unsplash | Joe Ciciarelli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen