mondkapjes

Shopping: 6x de cutest mondkapjes

We moeten steeds vaker mondkapjes dragen en ondanks dat het onze make-up verpest, kan een mondkapje jouw outfit extra leuk maken. Met deze cute mondkapjes zie je er super stylish en pretty uit!

Rawr, baby

Dit mondkapje is een veiligheidsmaatregel en hip panterprintaccessoire in één. Can it get any better? Shop deze trendy face mask bij Kruidvat voor €6,99.

mondkapjes

Looking peachy

Ben jij ook van de opvallende face masks? Dan is dit herbruikbare mondkapje met perzikprint perfect voor jou! Shop it bij ASOS voor €8,50.

mondkapjes

You <3 mondkapjes

Deze face mask is too cute! Het witte mondkapje met zwarte hartjes is makkelijk te combineren met jouw outfits. Perfect, right? Buy it voor €1,80 bij Boohoo.

mondkapjes

Blues & purples

Deze mondkapjes van Levi’s hebben een leuk, subtiel printje en komen in drie verschillende kleuren. Like it? Buy it bij ASOS voor €14,65. PS: ze zijn herbruikbaar én omkeerbaar. Handig!

mondkapjes

Tie dye

OMG, imagine: deze face mask gecombineerd met een tie dye trui. Hoe leuk is dat?! Naast het pastel tie dye face mask, krijg je er ook een witte bij. Shop it bij ASOS voor €12,70.

mondkapjes

Best basic

Ook een face mask zonder print kan niet missen in jouw collectie, right? Deze mooie roze, blauwe en zwarte mondkapjes zijn makkelijk te combineren met jouw outfits. Shop deze face masks voor €21,20 bij ASOS.

mondkapjes

Lees ook:

Beeld: ASOS, Boohoo, Kruidvat, Unsplash Pille-Riin Priske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen