little black bag quiz goede eigenschap

Shopping: 6x little black bag

Een dagje shoppen met je bestie of een avondje uit met je friends? Deze kleine, zwarte tasjes kunnen altijd! Kijk hier voor de leukste little black bag!

Snake

Hoe leuk is dit kleine tasje met slangenleer?! Combineer ‘m met een full black outfit op een girls night out and you’re good to go! Shop ‘m bij NA-KD voor €33,95.

Bag of love

Dit tasje met hartjesprint all over is toch té cute? Hij is perfect om een saaie outfit een beetje op te fleuren door de gouden hartjes die op het tasje zitten. Shop ‘m bij ASOS voor €48,99.

Sophisticated

Deze tas is perfect voor als je iets meer spullen met je mee wil nemen, want hij is iets groter dan de andere in dit rijtje. Je shopt ‘m bij Pieces voor €29,99.

Little Black Bag

OMG, we love dit tasje met de gouden chain! Hij is heel makkelijk te combineren en door het gouden detail is hij echt superleuk. Shop ‘m bij NA-KD voor €29,99.

Simple, but cute

Ben je op zoek naar een simpel zwart tasje? Dan hebben wij de perfecte voor jou gevonden! Doordat ‘ie superveel vakjes heeft, kun je heel makkelijk je pasjes en andere spulletjes opbergen. Shop ‘m bij Duifhuizen voor €24,95.

Cute strikje

Dit tasje is iets duurder dan de andere tasjes, maar hij is wel echt super cute met de strik op de voorkant. Wil jij dit tasje? Je shopt ‘m bij Duifhuizen voor €129,95.

Beeld: Asos, Duifhuizen, NA-KD, Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen