Graphic T-shirts

Shopping: coole graphic T-shirts

 Graphic T-shirts zijn altijd goed! Je kunt de shirts combineren met een leuke jeans, een flared broek of een cute rokje. Ben jij net als wij fan van deze fashion trend? Check hier de leukste shirts van dit seizoen!

Funny shirt

Hoe funny is dit T-shirt? Er staat een label op hoe je ‘m moet wassen, haha! Combineer het shirt met een leuke jeans and your’re good to go! Je shopt het shirt voor €15,- bij Boohoo.

New York City

Is New York jouw fave stad of is het je droom om een keer naar The Big Apple te gaan? Dan is dit shirt een mooi begin! Combineer ‘m met een stoere jeans of een leuk spijkerrokje en je hebt een superleuke outfit! Je shopt ‘m voor €7,80 in de sale bij Boohoo.

Graphic T-shirts

Oh my gosh, hoe cute is dit shirtje? Er staat een grote maan op en daaronder staat ‘We watch the same moon’. Super cute! Je shopt ‘m voor €22,95 bij NA-KD.

Honey

Dit gele kleurtje is perfect voor de zomer! Combineer het shirt met een witte broek of een cute rokje en je hebt een super fancy outfit. We love it! Je shopt het shirtje voor €9,99 bij Mango.

Quote

We love dit shirt met gouden letters! Hij ziet er heel fancy uit, maar hij is maar €7,99! Dat is nog eens leuk, right? Je shopt ‘m bij Stradivarius.

Lees ook:

Beeld: Instagram @jadeanna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen