denim on denim spijkerjasjes spijkerjasje

Shopping: Denim on denim outfit

Sommige mensen zeggen misschien dat denim on denim niet staat, maar wij vinden dat dat best wel kan hoor! Wij zijn sowieso echte denimlovers en zochten daarom deze toffe outfit uit.

Spijkerrokje

Yas! Eindelijk begint het zonnetje een beetje te schijnen, dus tijd om die rokjes (met panty’s) uit de kast te halen! Dit toffe spijkerrokje koop je bij Only voor €26,99.

denim on denim rok

Spijkerjasje

Bij denim on denim moet je twee spijkeritems hebben, dus naast het rokje heb je nog iets anders nodig zoals dit spijkerjasje! Hij is bijna dezelfde kleur als het rokje, dus dat matcht perfect! Het jasje scoor je bij Vero Moda voor €39,99.

denim on denim jasje

Wit T-shirt

Dit supertoffe T-shirt vol met female faces staat perfect onder jouw coole spijkerjas. Niet te druk, maar toch een leuke touch door deze getekende gezichten. Dit witte T-shirt kun je kopen bij Pieces voor maar €19,99.

denim on denim shirt

Felroze clutch

Geef een beetje kleur aan je outfit met deze superleuke roze clutch. Het handige aan deze clutch is dat je hem ook als tasje kunt dragen, hij heeft namelijk een gouden koord. Je koopt hem voor €31,99 bij ASOS.

denim on denim clutch

Zwarte sneakers

Deze zwarte sneakers lijken op Vans, maar zijn dat niet. Deze zwarte schoenen zijn opgeleukt met geborduurde rozen. Superleuk! Je koopt deze Mack Platform shoes van British Knights voor €69,95.

denim on denim schoen

Beeld: British Knights, Only, Pieces, ASOS, Vero Moda, 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jij ooit denim on denim dragen?

Gerelateerde artikelen