scrunchies haaraccessoires

Shopping: fancy haaraccessoires

Nu de zomer eraan komt, heb je waarschijnlijk vaker de behoefte om je haar uit je nek te hebben. Wie zegt dat dit met een saai elastiekje moet? Wij zetten vijf fancy haaraccessoires voor je op een rijtje! 

Sjaaltje

Oh my gosh, hoe leuk is dit sjaaltje voor in je haar?! Er zit een scrunchie aan vast, dus super easy om een staart in je haar te maken en daarna het sjaaltje eromheen te knopen. We love it! Je shopt ‘m voor €11,95 bij NA-KD.

Klem met schelpen

Deze klem met schelpen is perfect voor de zomer, right? Je kunt een paar plukken met de klem vastzetten, maar je kunt er ook voor kiezen om je hele haar op te steken met de klem. Waar kies jij voor? Je shopt de klem voor €11,95 bij NA-KD.

Fancy haaraccessoires

Ben jij niet zo van de sjaaltjes en haarbanden, maar wil je toch iets anders dan een gewoon elastiekje? Dan zijn scrunchies perfect voor jou! Wij hebben een superleuke met bloemenprint uitgekozen, maar mocht je daar niet zo van houden, zijn er ook superveel leuke andere printjes! Je shopt de scrunchies voor €9,- bij NA-KD.

Sporty girl

Ben jij een sporty girl en hou je wel van stoere dingen? Dan passen deze elastiekjes van Nike perfect bij jou! De elastiekjes komen in een set van negen, dus mocht je er een kwijtraken, dan heb je nog genoeg andere op de voorraad, hihi. Je scoort ze voor €16,99 bij ASOS.

Pearls all over

Hou jij niet zo van een staart, maar wil je toch graag je haar uit je gezicht? Dan is een klipje superleuk! Deze klip is helemaal bedekt met parels, dus superleuk te combineren met een fancy outfit. Je shopt de haarband voor €5,- in de sale bij Boohoo.

Lees ook:

Beeld: Unsplash, NA-KD, ASOS, Boohoo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen