Shoppen is fun, maar het is nog veel leuker met korting! Er zijn allerlei tricks om (extra) korting te krijgen op producten. Wij zetten een aantal tips voor jou op een rijtje.

  • Er staan op het internet allerlei kortingscodes. Vul op Google de winkel in waar jij graag korting bij wilt en typ hierachter ‘kortingscode’. Grote kans dat er een code bij staat voor de winkel waar jij wilt shoppen. Superhandig!
  • Bij veel winkels krijg je studentenkorting. Dit kan bijvoorbeeld in de winkels van Topshop en zelfs online bij Zalando! Tip: vergeet niet je studentenkaart mee te nemen als je buiten de deur gaat shoppen.
  • Abonnees van nieuwsbrieven ontvangen vaak een mailtje met een kortingscode. Winkels die hieraan meedoen zijn bijvoorbeeld Bol.com en Adidas.
  • Veel online shops hebben acties waarbij je met korting kunt shoppen of bijvoorbeeld gratis verzending kunt krijgen. Een webshop die hier vaak gebruik van maakt is Boohoo.com. Houd deze website dus in de gaten!
  • Als je online een bestelling plaatst en nΓ©t een stap voor de bevestiging van je bestelling afhaakt, stuurt de webshop je soms binnen 72 uur een mailtje met hetzelfde product, maar dan afgeprijsd! Let er op dat je in dit geval wel een account aanmaakt bij de shop, zodat ze jou kunnen mailen.

Have fun shopping girls! πŸ˜‰

[shoppable_snippet id=1a66]

Lees ook:

Beeld: 123RF