Mondkapjes

Shopping: hippe én betaalbare mondkapjes voor in het ov

Sinds deze maand moeten we allemaal verplicht een mondkapje dragen in het openbaar vervoer. Dan kunnen wij girls er maar beter een feestje van maken, right? Dit zijn de leukste mondkapjes die wij konden vinden!

Bloemenprint

Deze set van drie mondkapjes maakt ons helemaal happy! De bloemetjes, de kleuren: het klopt gewoon! Dat wordt wel lastig kiezen… Shop de set voor €19,99 bij ASOS.

Hartjes

How pretty is this one? Dit mondkapje heeft een schattige hartjesprint en komt in een lichtroze kleur. Scoor ‘m voor €19,99 bij De Bijenkorf.

Dreamy

Dit multipack bevat twee supertoffe mondkapjes met vlinder- en luchtprint. Helemaal leuk voor dit seizoen, right? Koop de set voor €16,99 bij ASOS. (Per aankoop van dit product doneert ASOS €1,- aan de Coronavirus noodhulpactie van Oxfam!)

Smiling

‘I AM SMILING AT YOU’, staat er op alle drie deze mondkapjes. Hier wordt iedereen toch vrolijk van? Ook dit multipack komt in een set van drie, dus heb je nooit het gedoe dat ze allemaal in de was zitten. Shop de set voor €9,46 bij About You.

Kitty cat

OMG, amazing! Ben jij een cat lover? Dan is deze set onmisbaar voor jou. Shop het überschattige 3-pack voor €8,87 bij About You.

 

Good to know: alle mondkapjes uit deze shopping zijn herbruikbaar (uitwasbaar) en niet-medisch.

Lees ook deze shoppings:

Beeld: ASOS, de Bijenkorf & About You

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen