oogschaduwpalettes glowy make-uplook NikkieTutorials songfestival

Shopping: make-up voor de ultieme glowy look

Een pretty glow: wie houdt er niet van? Vooral in de zomer is een glowy make-uplook super pretty, want het zorgt ervoor dat het lijkt alsof je heel wat uurtjes in de zon hebt doorgebracht. Wij zetten vijf must haves voor de ultieme glowy look voor je op een rijtje. 

Crème

Het is superbelangrijk om je huid goed te hydrateren en dat is dan ook de eerste stap in je make-uproutine. Deze moisturizer van Origins zorgt voor een glow van binnenuit en dat is precies wat we willen! Je shopt de crème voor €28,33 bij Douglas.

Primer

Om ervoor te zorgen dat je make-up de hele dag blijft zitten (vooral als je zweet in de zomer), is een primer superbelangrijk om aan te brengen voordat je écht met je make-up begint! Deze primer van NYX bevat gouden vlokjes die het licht reflecteren. Howpretty? Je shopt de primer voor €18,25 bij Douglas.

Highlighter & blush

Een mooie highlighter mag niet ontbreken bij een glowy make-uplook, right? Deze stick bevat een blush en een highlighter: twee in één dus! Vooral in de zomer zijn crèmeproducten heel mooi en zorgen ze voor een dewy finish. Je shopt de stick voor €35,- bij De Bijenkorf.

Lipgloss 

Om een glowy look te creëren, is het belangrijk om een shiny product op je lippen aan te brengen in plaats van bijvoorbeeld een matte lipstick. Deze lipgloss van Too Faced zorgt voor een mooie glans en ook meteen voor een licht plumpeffect. Nice! Je shopt de lipgloss voor €26,51 bij Douglas.

Fixing spray

De final touch aan je make-uplook: een fixing spray. Deze spray bevat bronzen deeltjes wat zorgt voor dé ultieme glow. We love it! Tip van ons: je kunt de spray ook als primer gebruiken. Je shopt de fixing spray voor €19,50 bij Douglas.

Lees ook:

Beeld: Douglas, De Bijenkorf, ICI PARIS XL, Instagram @nikkietutorials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen