bronzers

Shopping: pretty bronzers

Yay, de zomer begint bijna! Omdat wij vinden dat een mooie bronzer niet aan je look mag ontbreken deze zomer, zetten wij vijf mooie bronzers voor je op een rijtje. Hello sunkissed face!

Bronzing powder

Een mooie bronzer kan niet ontbreken in je make-uproutine voor de zomer, right? Deze bronzer van NARS is verkrijgbaar in vier kleuren, dus voor elke huidtint wat wils! Je shopt de bronzer voor €38,- bij De Bijenkorf.

Paradise

Oh my gosh, hoe pretty is deze bronzer van NARS?! Wij zijn alleen al verliefd op de verpakking *heart eyes*. Deze bronzer staat mooi op zowel de lichte als de getinte huid. Love it! Je shopt de bronzer voor €45,- bij De Bijenkorf.

Pretty bronzers

Deze bronzer geeft niet alleen een sunkissed gloed aan je huid, maar bevat ook een lichte shimmer voor de ultieme glow. We are in love! Je shopt ‘m voor €14,35 in de sale bij ICI PARIS XL.

Duo kit

Hoe handig is dit? In deze duo kit van BECCA zitten een bronzer en een highlighter: alles wat je nodig hebt voor jouw glowy make-uplook. Hello sunkissed face! Je scoort de duo kit voor €25,99 bij Douglas.

Bronzer for light skin

Heb jij een lichte huid? Dan is deze bronzer in de kleur light van Benefit perfect voor jou! Breng een klein beetje aan onder je jukbeenderen en voilà: een prachtig gecontourde huid! Je shopt de bronzer voor €36,10 bij Douglas.

Lees ook:

Beeld: De Bijenkorf, ICI PARIS XL, Douglas, Instagram @leahhalton_

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen