kettingriemen

Shopping: pretty kettingriemen

De warmere dagen komen er weer aan en we love the look van een leuke kettingriem bij een short of een jurkje! Ben jij ook fan van deze look? Wij zetten een aantal pretty kettingriemen voor je op een rijtje! 

L’amore 

Oh my gosh, hoe cute is deze kettingriem? Er hangt in gouden letters het woord ‘L’amore’ aan wat de riem extra speciaal maakt. Je shopt de riem voor €19,99 bij ASOS.

Lovely look

Ben jij meer van zilveren sieraden? Dan is het superleuk om een zilveren kettingriem bij je outfit te combineren! Deze riem heeft meerdere laagjes, wat een speelse touch aan je outfit geeft. Je shopt ‘m voor €16,99 bij ASOS.

Kettingriemen

Wij zijn in love met deze riem! Hij is superleuk om bij een jeans te dragen, maar ook om bijvoorbeeld met een oversized blazer te combineren om wat meer taille te creëren. Pretty! Je shopt de riem voor €22,95 bij NA-KD.

Pretty parels

Wow, deze riem is weer eens wat anders dan de standaard kettingriem en we love it! De riem bestaat als het ware uit twee kettingen met daartussen allerlei parels. Super classy! Je shopt de riem voor €34,95 bij NA-KD.

Simple, but cute

Ben jij meer van de simpelere look? Dan is deze kettingriem perfect voor jou! Dit is gewoon een enkele riem die je superleuk met een jeans kunt combineren. Nice! Je shopt ‘m voor €13,99 bij ASOS.

Lees ook:

Beeld: ASOS, NA-KD, Instagram @rowenaverdaasdonk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen