pyjama slaapfeest

Shopping: Pyjama party time!

Hoe heerlijk is het om te relaxen in je pyjama? Lekker warm en comfy! Check hier de leukste pyjama’s voor een sleepover met je besties of voor een fijn bingewatch avondje. We love them!

Hearteyes

Oh my god, deze badjas is zó cute! Je kunt ‘m dan ook perfect over je andere favoriete pyjama aantrekken, zodat je extra comfy kunt relaxen. Love it.

ASOS Design € 33,99

Spice it up

Met deze superleuke pyjama kun jij lekker onder de dekens duiken. It will keep you extra hot! Met deze kleurencombo steel jij de show van elke sleepover.

ASOS Design € 30,99

Het staat in de sterren

Deze onesie is een echte ster. Als jij een fan bent van astrologie is dit een must have voor jouw kledingkast. Daarnaast houdt deze onesie je ook lekker warm. Double win!

ASOS Design € 35,99

Roze & hartjes

Ben jij de cute girl van jouw vriendinnengroep? Dan past deze pyjama perfect bij jou want hij is superschattig!

ASOS Design € 30,99

Berry nice

Eat fruit, girls! Met deze pyjama ga jij er berry cute uitzien en moet je wel je dagelijkse vitamines naar binnen werken. Maar ja, wie houdt er nou niet van aardbeien en roze?

ASOS Design € 30,99

Super soft

Met deze velvet pyjama pak jij de shine van elke sleepover. Iedereen wil sowieso even checken hoe zacht het velvet aanvoelt. Lucky you dat jij er de hele avond van mag genieten! In deze pyjama voel jij je super comfy.

ASOS Design € 23,48

Wat een luipaard

In deze pyjama met luipaardprint mag jij zeker lui zijn! Hij is ook nog eens superlief roze. Deze mag je niet laten liggen. Een goed excuus voor een meiden sleepover met heel veel maskertjes en series!

Missguided € 27,99

Sushi time

Puppies en sushi, we love it! Deze pyjama heeft het allemaal. Lekker bingewatchen in bed en heerlijk eten. Daar is deze pyjama perfect voor.

Chelsea Peers € 41,99

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is jouw favo pyjama?

Gerelateerde artikelen