vintage

Shopping: rock de vintage look

Vintage is hip, cool, eigen en bijzonder. In deze shopping vind je allerlei items waarmee je die toffe vintage look creëert.

Oversized tie-dye shirt

Dit oversized shirt is stoer, maar ook classy door de Parijse details en het roze. Leuk in een knoop, zoals op de foto, of juist los voor een oversized look. Je shopt ‘m voor €41,99 bij ASOS.

Combi-set met madeliefjes

Hoe pretty is deze combi-set met madeliefjes?! Een mooi, frisgroen kleurtje voor de aankomende zomer. Mocht je de items als set te heavy vinden, dan kun je het overhemd en de broek ook los kopen. Het overhemd scoor je voor €41,99 en de flare-broek voor €44,99 bij ASOS.

Straight high waist jeans

In deze shopping mag een vintage jeans niet ontbreken. Wow, deze jeans is echt supertof! Je kunt ‘m in verschillende kleuren kopen voor €55,95 bij NA-KD.

Cat eye zonnebril

Het zonnetje komt steeds vaker weer tevoorschijn, dus deze super coole cat eye sunglass komt binnenkort zeker van pas. Met dit accessoire geef je élke outfit een vintage look. Shop de must have voor vintage lovers nu voor €16,95 bij NA-KD.

Vintage tasje

OMG, we worden zó excited van dit lichtblauwe krokodillen tasje. De details zijn goudkleurig en de verstelbare band is verwijderbaar. Het tasje is ook te koop in beige voor €38,95 bij NA-KD.

Beeld: ASOS, NA-KD, Instagram @fashionwithfee

Check ook deze thema’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen