satijnen bralettes

Shopping: satijnen bralettes

We love bralettes! Ze zijn supermooi en zitten ook nog eens héél comfortabel. Wij maakten een shopping van de mooiste, satijnen bralettes.

Babyblauw

Ben jij in love met de kleur babyblue? Dan is deze bralette perfect voor jou. Deze pretty bra is ook afgewerkt met kant en we love that! Je kunt de bralette bij Mango kopen voor €19,99.

Blauwe Bralette

Candy eye

Ben jij meer van de roze en paarse kleuren? No worries, wij hebben een bralette gevonden die jij amazing zult vinden. Deze bralette heeft een supermooie kleur en zit ook nog eens comfy. Je kunt deze bralette kopen bij De Bijenkorf voor €60,-.

Bijenkorf

Sunkissed

Wij houden van de kleur goud en toen we deze bralette vonden, waren we meteen in love! Deze prachtige bralette is van Shein en heeft een prijskaartje van €7,-.

Shein

Flowerpower

Hou jij van vrolijke printjes net als wij? Deze cute bralette heeft een bloemenprint waar je meteen happy van wordt. Je kunt deze bij NA-KD kopen en kost €13,96.

Bralettes

Sleeping beauty

Toen wij deze bralette zagen, moesten we meteen denken aan Doornroosje. Deze triangle bralette heeft een super cute roosje waar wij écht verliefd op zijn. De bralette kost €20,99 en kun je bij ASOS kopen.

Cute

Beeld: Kateryna Kniazska, Getty Images

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen