Satijnen jurkjes, satijnen bralettes, satijnen rokjes: we love it all! Het staat sexy, maar ook classy. Hou jij ook van dit pretty stofje? Check in deze shopping de leukste satijnen kleding.

Fancy dress

Hoe leuk is dit jurkje?! We love it! Hij is perfect voor het warmere weer dat eraan zit te komen en door de satijnen stof ziet hij er super chic uit. Je shopt ‘m voor €45,95 bij NA-KD.

Long dress

Ben jij meer van de lange jurken? Dan is deze perfect voor jou! Hij heeft een supermooie groene kleur, perfect voor de lente dus! Je scoort ‘m voor €56,95 bij NA-KD.

Satijnen kleding

Dit topje geeft meteen een romantisch gevoel, right? Combineer ‘m met een mooie spijkerbroek and you’re good to go! Je shopt ‘m voor €9,- in de sale bij Boohoo.

Satijnen pyjama 

Dit jurkje is bedoeld als pyjama, maar wij vinden dat je ‘m op een warme zomerdag ook heel leuk naar een etentje op het strand kunt dragen, hihi. Je scoort ‘m voor €9,- in de sale bij Boohoo.

Satin skirt

Hoe cute is dit blauwe kleurtje? We are in love! Draag er een leuk wit topje en witte All Stars bij en je hebt een super fancy outfit. Je shopt het rokje voor €28,95 bij NA-KD.

Lees ook:

Beeld: NA-KD, Boohoo, Instagram @mollymaehague