Skincare

Shopping: skincare producten voor een geweldige huid

Heb jij last van mee-eters en puistjes? Gelukkig heb je een heleboel producten die daartegen kunnen helpen! Door de producten hieronder regelmatig te gebruiken, ga jij met een prachtige huid het nieuwe jaar in.

Schermafbeelding 2020 12 14 Om 14.30.26

Face wash

Het maakt niet uit hoe moe je bent, het is belangrijk dat je NOOIT gaat slapen met een full face make-up op. Neem een pomp face wash ter grootte van een munt en was elke avond je gezicht minimaal zo’n 30 tot 45 seconden lang om zo alle viezigheid en olie weg te wassen. Zelfs al je geen make-up hebt gedragen, is het goed om je gezicht iedere avond te reinigen.

SHOP
Schermafbeelding 2020 12 14 Om 14.34.22

Moisturizer

Het is super belangrijk om elke dag crème te gebruiken! Als je een vette huid hebt, denk je misschien dat het beter is om deze stap over te slaan, maar het uitdrogen van je huid kan acne zelfs erger maken. Wel is het belangrijk om een moisturizer te kiezen die matcht bij jouw type huid, die je puistjes niet juist erger maakt of huid vetter.

SHOP
Schermafbeelding 2020 12 14 Om 14.42.13

Exfoliant

Vaak wordt vergeten hoe belangrijk het is om regelmatig je huid te exfoliëren. Door te exfoliëren reken je af met dode huidcellen en voorkom je verstopte poriën, puistjes en een doffe huid. Gebruik daarom zo’n 3x per week (afhankelijk van je huidtype) een milde scrub voor je gezicht.

SHOP

Doe ook de Quiz: Welke skincare past bij jou?

Schermafbeelding 2020 12 14 Om 14.50.30

Exfoliant met zuren

Heb je last van acne en wil je je puistjes hardnekkig aanpakken? Dan kun je ervoor kiezen om een exfoliant met zuren erin te gebruiken, zoals deze van Paula’s Choice met salicylzuur erin. Het gaat effectief puistjes en mee-eters tegen en laat je huid stralen.

SHOP
Schermafbeelding 2020 12 14 Om 14.57.44

Reinigingsborstel

Door de kleine borsteltjes op een reinigingsborstel kun je met een face wash je poriën een stuk intensiever reinigen. Het is een grotere uitgave, maar daarom juist iets om voor te sparen!

SHOP
Schermafbeelding 2020 12 14 Om 14.54.39

Satijnen kussensloop

Een vies kussensloop kan ervoor zorgen dat je meer puistjes krijgt. Kussenslopen zitten vol viezigheid (zelfs als je je gezicht iedere avond wast), zoals zweet en overgebleven product van je haar of huid. Verschoon daarom regelmatig je kussensloop, of investeer in een satijnen kussensloop. Die is niet alleen heel goed voor je huid, maar ook voor je haar!

SHOP
Schermafbeelding 2020 12 14 Om 14.38.42

Katoenen mondkapje

Wist je dat je acne kunt krijgen van het dragen van een mondkapje? Het heeft zelfs een naam: maskne. Dit komt door de combinatie van zweet, bacteriën en het wrijven van het masker tegen je huid. Dit kan je voorkomen door een ademend mondkapje te gebruiken die gemaakt is van een natuurlijke stof, zoals linnen of katoen.

SHOP

Lees ook:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen