t-shirt artwork

Shopping: T-shirts met cool artwork

Eigenlijk zijn shirts altijd goed, want je kunt ze met van álles combineren. Toch is het extra leuk wanneer er ook nog eens een supertof artwork op het T-shirt staat. Check deze supertoffe items…

Drakenshirt

Dit heerlijke oversized shirt is toch amazing?! Tie-dye is helemaal van nu en geeft die coole vintage vibes. Het roze in combinatie met de felle kleuren zorgt voor een schattige en toch stoere look. Shop ‘m voor €22,99 op ASOS.

City print T-shirt

Ben jij een echt stadsmeisje? Then you will love this one! Het shirt is van voor basic roze, maar achterop vind je een super cute city artwork. Hij kost €22,95 bij NA-KD.

Organic shirt

Dit super cute T-shirt is gemaakt van organic cotton, wat betekent dat de gevolgen voor het milieu minimaal zijn. Lekker bezig, Mango! Voor maar €12,99 is-ie van jou.

All you need is coffee T-shirt

Wij weten zeker: met dit statement shirt trek jij behoorlijk wat bekijks! Ook dit item is gemaakt van biologisch katoen en koop je voor €16,99 bij Only.

Shirt met surfprint

Wow! We krijgen gelijk vakantiekriebels van dit T-shirt. Houd jij wel van die surfy look? Dan is dit item echt perfect voor jou! Koop het vrolijke shirt voor €19,99 bij ASOS.

Beeld: Instagram @sterrekoning, ASOS, NA-KD, Mango & Only

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen