witte blouse

Shopping: witte blouses

Je kunt nooit genoeg witte blouses in je kast hebben liggen, right? Met ruches, kant, wijd, strak: er zijn superveel soorten! Wij zochten een aantal leuke blouses uit om je garderobe mee aan te vullen.

Sophisticated 

Deze blouse is basic, maar de mouwen zorgen ervoor dat ‘ie toch speciaal wordt. Doe ‘m in een high waisted jeans, sneakers of laarsjes erbij en je hebt een megaleuke outfit! Je koopt ‘m voor €38,95 bij NA-KD.

Witte blouse

Wij zijn helemaal in love met de halslijn van deze blouse. Combineer ‘m met een paar mooie kettingen en je ziet er super fancy uit. Je scoort ‘m voor €38,95 bij NA-KD.

Lovely

Oh my gosh, hoe cute is deze blouse? We love de ruches op de voorkant en het wijde uiteinde van de mouwen! Je shopt ‘m voor €23,99 bij ASOS.

Basic

Een simpele, witte blouse is een echte must have in je kast. Superhandig voor als je even niet weet wat je aan moet, want je doet er een spijkerbroek onder en je bent ready. Je shopt ‘m voor €19,99 bij Stradivarius.

Cute blouse 

Deze witte blouse is simpel, maar toch superleuk door de details. Ook is hij iets wijder aan de onderkant, dus perfect als je je food baby wil bedekken na een avondje all you can eat sushi, hihi. Je scoort ‘m voor €34,99 bij ASOS.

Beeld: ASOS, NA-KD, Stradivarius, Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen