zomerse geurtjes

Shopping: Zomerse geurtjes

We zitten middenin de zomer, dus dat betekent: zomerse geurtjes! Ben je op zoek naar het perfecte luchtje voor een beach party of voor een zwoele summer evening? Wij zetten vijf zomerse geurtjes voor je op een rijtje.

Parfum voor on the go – zomerse geurtjes

Hoe handig zijn deze geurtjes in meeneemformaat? Perfect voor als je een dagje naar het strand of een stad gaat! Ze zijn verkrijgbaar in de geuren coconut & yuzuapricot & agave en pomegranate & red berries, voor ieder wat wils dus! Ze kosten €7,- per stuk bij The Body Shop. Leuk detail: ze zijn vegan! 

zomerse geurtjes

Apple

Dit luchtje van DKNY heet Summer Squeeze, dus de naam zegt al genoeg, hihi. Een perfect zomers geurtje! In dit luchtje zitten citrusvruchten zoals grapefruit, mandarijn en sinaasappel, dus dit geurtje is perfect als je van een frissere geur houdt. Je shopt het luchtje voor €24,95 in de sale bij Douglas.

Schermafbeelding 2020 07 14 Om 10.16.03

Good Girl– zomerse geurtjes

Dit luchtje van Carolina Herrera is perfect voor een party op een summer evening. De geur wordt omschreven als bloemig, dus als je daarvan houdt, moet je deze zeker een keer keer gaan ruiken. We love it! Je scoort het luchtje voor €48,89 in de sale bij Douglas

zomerse geurtjes

Fragrance mist

Vind je een parfum iets te zwaar, maar wil je wel graag lekker ruiken? Dan is een fragrance mist perfect voor jou! Het heeft een lekker luchtje, maar is subtieler dan parfum. Als je van zoete geuren houdt, zou deze fragrance mist met de geur van Japanese Cherry Blossom zomaar eens jouw nieuwe favoriet kunnen worden. Je shopt ‘m voor €13,- bij The Body Shop.

Schermafbeelding 2020 07 14 Om 10.16.32

Chloé

Dit bloemige luchtje van Chloé is lekker voor overdag, maar ook voor ’s avonds! Hij is iets aan de prijzige kant, maar dat is het zeker waard. Kunnen we even een moment nemen voor de verpakking? Pretty! Je shopt dit luchtje voor €36,15 in de sale bij Douglas

zomerse geurtjes

Lees ook deze shoppings:

Beeld: Unsplash, Douglas, The Body Shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen