talk heupen dikke dik zwemkleding

Shopping: toffe zwemkleding

Het is misschien nog een beetje vroeg om zwemkleding te kopen, maar je kunt er maar op tijd bij zijn, right? We hebben de leukste bikini’s en badpakken voor jullie op een rijtje gezet!

Pretty green

Hoe fancy is dit badpak? Door het riempje in het midden, krijg je een super pretty taille. We love it! Je shopt dit badpak van Pretty Little Thing voor €27,99 bij ASOS.

Cute bikini

Oh my gosh, hoe cute is deze bikini? Als je een beetje bruin bent, staat een witte bikini supermooi! Je shopt het broekje voor €16,99 en het topje voor €16,99 bij ASOS.

Animal print zwemkleding

We kennen allemaal wel de bikini’s en badpakken met panterprint, maar zebra is ook wel leuk voor de verandering, right? Je shopt deze pretty bikini voor €8,- bij Boohoo.

All black

Hou jij niet zo opvallende kleuren? Dan is deze zwarte top echt wat voor jou. Je koopt alleen de top, maar als je er een simpel zwart broekje bij koopt, heb je een superleuke bikini! Je shopt de top voor €28,95 bij NA-KD.

Snake

Snake print is de laatste tijd ook superhip, dus een badpak of bikini met slangenprint is een echte must have in jouw garderobe! Je shopt ‘m voor €45,95 bij NA-KD.

Lees ook:

Beeld: ASOS, Boohoo, NA-KD, 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen