halloween accessoires

Spooky but cute: 5x de leukste accessoires voor Halloween

Volgende week zaterdag is de spookiest dag van het jaar: Halloween! We know dat het soms lastig is om een Halloween-outfit te verzinnen, dus helpen wij je graag een handje door de leukste accessoires op een rijtje te zetten voor jouw spooky look. You’re welcome, babe!

Dreamy devil

Duivelsoortjes gecombineerd met een rode outfit en donkere lipstick is alles wat jij nodig hebt om deze Halloween te rocken. Koop de haarband voor €11,49 bij ASOS!

halloween accessoires

Unique unicorn

Wat is er beter dan een pretty eenhoorn? Met deze eenhoornhaarband, een kleurrijke make-uplook en een fleurig jurkje is jouw Halloween-outfit compleet. Buy it bij ASOS voor €13,99.

halloween accessoires

Magical Medusa

OMG! Deze haarband is super fancy en allesbehalve basic. Met deze haarband op je hoofd houdt iedereen sowieso wel anderhalve meter afstand, hihi. Koop deze haarband bij Boohoo voor €8,-.

halloween accessoires

Classy cat

Deze kattenoortjes zijn super pretty en te combineren met alles. Met een zwart neusje en lange eyeliner ben jij een sexy kat voor Halloween. Cute! Deze haarband is te koop bij Boohoo voor €5,-.

halloween accessoires

Beautiful butterfly

Wauw… Hoe stunning is dit gouden masker? Met dit vlindermasker zie jij er chique en mysterieus uit, perfect voor Halloween. Like it? Buy it bij Boohoo voor €4,80.

halloween accessoires

Lees ook:

Beeld: ASOS, Boohoo, Unsplash Paige Cody

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen