Ben jij al klaar om in bikini te gaan, of is jouw bikinilijn nog een oerwoud en wilde je eigenlijk eerst nog een workout doen voor extra strakke billen?

Het is geen straf om weer in bikini te gaan, want dat betekent zon. Yeah! Maar toch… In de winter zit je lijf verstopt onder laagjes kleding, leuke jasjes en dikke maillots. In bikini kun je niet zoveel verstoppen.

Ready for bikini's
Sommige meiden zijn het hele jaar klaar om in bikini te gaan, anderen gaan eerst wat fanatieker sporten of minder snoepen. Bij welke categorie hoor jij? Met onze tips om te scheren of epileren zorg je in ieder geval dat je oksels, benen en bikinilijn er klaar voor zijn.

Bestaat bikiniproof?
Iedereen heeft wel een lichaamsdeel waar hij of zij onzeker over is. Veel van je onzekerheden zie je waarschijnlijk alleen zelf. Natuurlijk is het fijn om goed in je vel te zitten. Eigenlijk draait dat vooral om je mindset. Als jij je goed voelt, straal je dat uit. Dat, en een big smile maken jou beautiful. Wie kijkt er dan naar een beetje striae op je bovenbenen?

De juiste bikini
Bedenk ook eens welke lichaamsdelen je wÊl mooi vindt. Benadruk ze en verdoezel je minder goede punten. Hou Girlz.nl goed in de gaten want deze week lees je welke bikini bij welk figuur past.