Oscars

Stralende sterren at the Oscars

De outfits van de sterren tijdens de Oscars waren ook dit jaar weer totally on fleek. Het leek wel alsof ze letterlijk uit een film kwamen want wat zagen ze er prachtig uit. Deze zeven zijn onze favorieten.

Lady Gaga

Niks misstaat deze Diva, ook deze jurk met enorme heupen niet. Met haar classyblack dress straalde ze als tevoren tijdens de Oscars. Ze combineert haar prachtige jurk met lange zwarte handschoenen. We love it!

Miley Cyrus

Miley Cyrus schitterde samen met haar man Liam Hemsworth op de Vanity Fair Oscars Party. Ze droegen allebei zwart, maar zien er in hun outfits super uit! #blackishot

Gemma Chan

Gemma was voor de eerste keer aanwezig bij de Oscars en stal meteen de show met haar pink dress. Door de verschillende lagen is het een interessante jurk om naar te kijken. Show it girl!

Kendall Jenner

Deze blote outfit zit Kendall perfect. Ze straalt als nooit tevoren in haar jurk. Hopelijk waaide het niet zo hard gisteren tijdens de Oscars, want deze blote jurk van Kendall is wel erg risky.

Nina Dobrev en Chloë Grace Moretz

Beide ladies zien eruit om door een ringetje te halen, hun dresses zijn zo mooi! Nina draagt een witte jurk met see through en verschillende laagjes en Chloë shinet (letterlijk) in een zwarte jurk vol met glimmende steentjes.

Emma Roberts

Emma Roberts draagt een witte jurk met een gouden ondertoon. Haar hele jurk zit vol met kleine pailletjes waardoor hij supershiny is. De parels aan de bovenkant van de jurk zorgen voor een chique touch en nog meer shine. Haar tas met strik past volledig in haar glitterthema en maakt de outfit helemaal af.

Beeld: Instagram@lauramarano, Instagram

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jezelf ook wel eens zo'n jurk willen dragen?

Gerelateerde artikelen