L.C. is back met een nieuw boek. Dit keer geen roman, maar een style guide, waarin ze je persoonlijk advies geeft over hoe jij jouw eigen unieke look kunt creëren. Lauren mag zich met recht een stijlicoon noemen. Ze bracht de Chanel handbag back in fashion en dankzij haar trekken we het lijntje over ons ooglid door in een ‘wing’.

De realityster uit The Hills overlaad je met adviezen in haar met foto's overladen boek Style. Naar de supermarkt in je joggingpak? Een absolute no go volgens Lauren!  En niet te vaak dezelfde outfit dragen, please. In alle afleveringen van The Hills draagt L.C. geen een keer dezelfde outfit.  In haar boek laat ze je zien hoe je met hetzelfde kledingstuk steeds een andere look kunt creëren. Ze onthult de geheimen van haar kapsels, vertelt je welke items absoluut niet in je kast mogen ontbreken en geeft je tips voor effectief vintage shoppen. Superhandig: de lijstjes met spullen die je echt mee moet nemen op reis. Een stedentrip vraagt om een ander lijstje dan een strandvakantie.

Behind the scenes-filmpje van de covershoot voor Style

Style is opgedeeld in drie delen, wat het erg overzichtelijk maakt: Fashion, Beauty en Lifestyle. Lauren vertelt je niet alleen het moet, ze helpt je ook om je eigen stijl te ontdekken, als je die nog niet zo goed kent. 'Ga door je garderobe en kies de tien items uit die je echt niet kan missen en altijd wel aan wil. Zo krijg je een vrij goed beeld van wat jouw eigen stijl is.'

Het boek is voor €17,95 te koop op Ako.nl. Niet zoveel geld meer over deze maand? Lucky you! Girlz! geeft namelijk 5 exemplaren van Style weg.