Hoe fijn het warme zomerweer ook kan zijn, het is niet altijd even goed voor onze huid. Zo hebben veel girls last van een droge huid, een rood gezicht en andere probleempjes. Herken jij dit? Lees dan snel deze tips voor een stralende zomerse huid.

Probleem: schrale lippen
Oplossing: scrub je lippen regelmatig zachtjes met je tandenborstel en zorg dat je altijd een lippenbalsem die beschermt tegen de zon bij je hebt. 

Probleem: glimmend gezicht
Oplossing: een glanzend gezicht in de zomer komt doordat je meer zweet als het warm weer is, maar het is heel goed tegen te gaan. Hoe? Door reinigingsproducten met olie erin te gebruiken. Olie neemt namelijk het glans op en zo heb jij er minder last van! 

Probleem: droge huid
Oplossing: de zon zorgt ervoor dat je huid droog wordt. Zorg daarom dat je je altijd goed insmeert met zonnebrandcrème. Drink je veel cola? Stop hier dan mee, hier zit cafeïne in en dit is superslecht voor je huid. En begin met water drinken. Zeker weten dat jij verschil gaat zien. 

Probleem: rood hoofd
Oplossing: krijg je van de warmte al snel een rood hoofd? Probeer dan eens een koude douche in plaats van een warme. Wat ook helpt is een goede concealer. Als je deze opsmeert lijkt je huid namelijk al een stuk minder rood.

Probleem: make-up loopt uit
Oplossing: voor make-up dat uitloopt bestaat eigenlijk maar een echte oplossing: minder make-up op doen. Want hoe meer make-up je gebruikt, hoe erger je gaat zweten en hoe sneller het allemaal uitloopt.