Al vaak gespot op de catwalk, in tijdschriften en bij celebs: volle wenkbrauwen! Wil jij ook zulke volle wenkbrauwen als model Cara Delevingne? Lees dan nu onze tips!

Stop met epileren!
Jep, je leest het goed. Het is een gewaagde stap om ineens je wenkbrauwen te laten groeien. Door ze niet meer te epileren, worden ze vaak vanzelf voller, omdat zo de nieuwe haartjes natuurlijk de kans krijgen om te groeien. Aan de zijkanten van je wenkbrauwen kun je natuurlijk wel wat haartjes weghalen, zodat ze er toch verzorgd uit blijven zien. Zo voorkom je dat je één lange wenkbrauw (monobrauw) krijgt.

Neutrale make-up
Als je je wenkbrauwen er meer uit wilt laten springen, is het 't beste om je make-up neutraal te houden. Ga in ieder geval niet voor én smokey-eyes én knalrode lippen want zo kan het geheel er te heftig uit gaan zien.

Een beetje bij tekenen
Geen geduld om te wachten tot je wenkbrauwen zijn bijgegroeid? Met een wenkbrauwpotlood kun je ze bijwerken, zodat ze alsnog voller lijken. Zet met het potlood dunne streepjes tussen je wenkbrauwharen en borstel je haartjes vervolgens omhoog voor een voller effect. Let bij het kopen van een wenkbrauwpotlood op dat je altijd een tint lichter neemt. Als je een te donkere tint neemt, valt het sneller op dat je je wenkbrauwen hebt bijgetekend.

Olijfolie
Olijfolie is rijk aan vitamine E, die bekend staat als hét nummer 1 schoonheidsmiddel voor je haar en dus ook voor je wenkbrauwen. Doe twee keer per dag een paar druppeltjes olijfolie op je wenkbrauwen en masseer het goed. De olie zorgt ervoor dat je haartjes sneller groeien en voller worden.