Trend in 2012: Printjes

Het einde van 2011 is in zicht en dat betekent dat er een nieuw jaar aankomt met nieuwe mode-, haar- en beautytrends. Printjes waren in dit jaar ook al in, maar het wordt nu net iets heftiger.

Het einde van 2011 is in zicht en dat betekent dat er een nieuw jaar aankomt met nieuwe mode-, haar- en beautytrends. Printjes waren in dit jaar ook al in, maar het wordt nu net iets heftiger.

2012 wordt het jaar van de printjes: van bloemenprints tot navajo-opdruk. Op de catwalk droegen ze zelfs printjes op printjes. Zowel jurkjes als blousjes en schattig bedrukte shirtjes zitten onder de printjes in het nieuwe jaar. We like!

De celebs zijn natuurlijk altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste trends. Wie draagt welke trend?

Fijne print
Het gaat bij de fijne print om een lekkere drukke en kleine print, zoals je kunt zien bij Kristin. De Hills-ster loopt in het zonnige Beverly Hills met een brede glimlach over straat. De zwierige rok ziet er heerlijk uit voor in de zomer! Ook de zusjes Hudgens houden van een drukke print. Beide dragen een leuk jurkje naar een premiere in LA. Superleuk dus ook voor een feestje. Leighton Meester vind de variant met felle kleurtjes leuker. Ze draagt een strak jurkje met een print van geel, oranje en groen. Lekker zomers!

Navajo
Bij deze print moet je denken aan invloeden van de indianen. Denk aan: dromenvangers, driehoek-patronen en franjes. Het zijn vooral natuurlijke kleuren zoals bruin, beige, donkerrood en zwart die je terugziet in deze trend. Toch ziet het er ook superleuk en vooral zomers uit in felle kleuren. Selena draagt een casual trui met de typische navajo-driehoekjes in felle kleuren als print: comfy én trendy! Ook kristin heeft een comfy en lekker groot vest aan met de print. We like!

Bloemen
Ook de bloemenprint ontbreekt niet in 2012. Vooral de grote versie wordt een trend, met grote bloemen in gele, oranje en groene kleuren. Daar wordt iedereen vrolijk van! Alexis Jordan heeft de smaak al te pakken en draagt een classy broek met oranje en felroze bloemen. Ook Demi houdt van bloemen en draagt tijdens het shoppen een leuk jasje om haar stoere outfit een girly touch te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen