Vier haarstijlen

Steil, volume, slag of krullen; het is soms nog best lastig kiezen. Maar met de Remington Multi Style kun je elke coupe creëren die je zelf wilt!

Steil, volume, slag of krullen; het is soms nog best lastig kiezen. Maar met de Remington Multi Style kun je elke coupe creëren die je zelf wilt!

De Remington Multi Style is een alles-in-één krultang én straightener. Superhandig, toch? De Multi Style heeft drie verschillende krulstanden, waardoor je elke keer een andere coupe kunt creëren. En dankzij de verwarmde platen glijdt de straightener soepel door je haar en krijg je een supersteil kapsel. Wij leggen voor je uit hoe je met de Multi Style verschillende looks kunt creëren. Dus of je nu naar het schoolfeest gaat of naar de bioscoop, voor elk moment van de dag kun jij een ander kapsel creëren. Hoe gaaf!?!

 

Steil
Voor een steil en zacht resultaat kam je het haar eerst. Kies voor stand 1 op de Multi Style en laat het apparaat – te beginnen met de onderste haarlaag – door het haar te glijden. Om volume te houden bij de haaraanzet, plaats je de Multi Style halverwege de haarlengte en beweeg je deze vervolgens naar de haarpunten toe. Herhaal dit in het middelste en bovenste gedeelte van je haar. Wil je meer glans? Breng dan nog een glansserum aan.

  

 Krullen
Wil je lekker losse krullen? Verbreed de krultang door te kiezen voor stand 2 op de Multi Style. Klem een middelgrote lok tussen de twee platen en wikkel het haar rond de onder- en bovenkant van het apparaat. Draai de Multi Style 180 graden en laat deze door je haar glijden. Spuit wat haarlak op de lok, zodat je langer plezier hebt van je krullen. Ga vervolgens met je vingers door je haar om de krullen los te maken.

 

 Slag
Ga eens voor sexy licht golvend haar. Verbreed de krultang door te kiezen voor stand 3 op de Multi Style. Klem een lok tussen de platen en wikkel het rond de onder- en bovenkant van het apparaat. Draai de Multi Style 180 graden en laat deze door je haar glijden. Ga aan het einde met een borstel zachtjes door je haar.

  

 

Volume
Val op met je kapsel tijdens uitgaan. Kies voor krullenstand nummer 1 op de Multi Style. Klem ook hier weer een lok tussen de platen en wikkel het rond de onder- en bovenkant van het apparaat. Draai de Multi Style 180 graden en laat deze door je haar glijden. Spray met haarlak, draai de krul en zet hem vast met een speld. Herhaal dit en verwijder tenslotte alle spelden en kam je haar zachtjes. Spray op het laatst nog eventjes met haarlak. En voilà: jij bent ready to party!

De Remington Multi Style is te koop voor €59,- bij Mediamarkt.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen