Warme voeten deze winter

Met warme boots kom je deze winter wel door! Geen gevoelloze en koude tenen meer met deze schapenwollen boots.

Met warme boots kom je deze winter wel door! Geen gevoelloze en koude tenen meer met deze schapenwollen boots.

Warme schoenen zijn natuurlijk een must met koud weer. Als het straks weer gaat sneeuwen en de ijzige wind door je kleding heen dringt, kun je maar beter je ballerina’s en dunne sneakers thuislaten. Hieronder wat tips voor de winter en wat leuke shearling boots op een rijtje.

Trend
Deze winter zien we dat de enkellaarsjes nog steeds trendy zijn. Logisch natuurlijk, want het staat ook superleuk! De winterse variant van het enkellaarsje is de shearling boot. De laarsjes zijn van binnen lekker bedekt met schapenwol. Je kunt alle kanten op met deze enkellaarsjes. Combineer ze met een gave jeans voor een stoere look, een strakke egale jeans voor een casual-chic look of met een warme maillot en een jurkje voor een bohemien look.

Comfort
Als het buiten koud is en het glad is op straat, kun je maar beter niet met hele dunne en hoge naaldhakken lopen. Grote kans dat je dan onderuit gaat! Het is dus belangrijk dat laarzen comfortabel zitten en een wat dikkere hak hebben om op te lopen. Het beste is zelfs om gewoon platte schoenen te dragen. Houd je toch van hakken? Zoek dan leuke boots uit met een stevige en wat dikkere hak (en niet te hoog!).

Koude tenen
Heb jij ’s winters ook altijd koude voeten en gevoelloze tenen? Dit kan betekenen dat je bloedvaten een wat slechtere conditie hebben. Dit is niet supererg, maar als je heel veel last ervan hebt kun je maar beter even naar je huisarts gaan. Wat vaak ook de oorzaak is van koude tenen: het dragen van te kleine en smalle schoenen! Hakken zijn daarnaast ook niet altijd goed voor je bloedsomloop, omdat je met je voet naar voren schuift en je tenen een klein beetje worden afgekneld. Probeer hier dus rekening mee te houden. Deze shearling boots zijn natuurlijk extra warm waardoor je nog minder kans hebt op koude tenen. Het is wel handig om alsnog warme sokken aan te trekken. Werkt dit niet altijd? Probeer dan eens of winterzooltjes helpen!

Hieronder hebben wij een paar leuke shearling boots neergezet. Ze passen helemaal in de trend van deze winter. Welke vind jij het leukst? Klik op de boots om te zien waar je ze kunt kopen en hoeveel ze kosten!

 

stoere boots stoere boots met riempjes sleehak platte schoentjes preppy zwarte boots met hak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen