valentijnsdag verkering vragen verliefd op mijn beste vriend

Wat voor leuks ga jij voor Valentijnsdag doen?

Voel je ze al, de vlinders in je buik? Dat kan kloppen, want Valentijnsdag komt er weer aan! Dit is dé dag om je liefde te tonen aan iedereen van wie je houdt. Jouw valentijn hoeft geen crush te zijn! Deze dag van de liefde kan je ook besteden met je BFF’s of familie. Heb je een vriendje? Neem hem dan mee naar de bioscoop of ga schaatsen. Hoe romantisch! Ga je liever op date met je vriendinnen? Ga dan lekker samen shoppen of boek een gezellig dagje weg naar de Efteling!

Mama I love you

Op Valentijnsdag kan je je moeder laten zien hoeveel je van haar houdt. Verwen haar met beauty producten zoals een mooie poederdoos, een fijne mascara of een neutrale blush. Naast make-up zijn ook beauty accessoires geweldige cadeaus om te geven en te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een zachte poederkwast of fijn penseel. Daar gaat je hart toch gelijk sneller van kloppen? It must be love! Je vindt deze en nog meer beauty artikelen online in de webshop van Douglas.

liefde droomboy first dates valentijnsspecial

Toon je liefde met cadeaus!

Je kan natuurlijk ook je BFF verrassen met een cool kado. Want zeg nou zelf, welke girl houdt er nou niet van make-up?! Daarom is make-up hét cadeautje voor je vriendinnen. Is je vriendin een echte beauty lover? Scoor dan bijvoorbeeld een contouring palette of een flashy highlighter. Is ze meer een glamorous fashionista? Kies dan een opvallende oogschaduw of lipstick. Misschien weet je niet zo goed wat ze wil. Ga in dat geval voor een basic, zoals een lipgloss of een wenkbrauwpotlood. Met deze must haves zit je altijd goed! Tip: kies iets wat je zelf stiekem ook wil, zodat je het altijd kan lenen tijdens girls night!

Scoor een cadeau en show your love

Heb je gelijk helemaal zin om allemaal mooie beauty producten te kopen en mensen te verwennen? Valentijnsdag is hét excuus om liefde te verspreiden! Laat je lover, friends & familie weten dat je van ze houdt met een leuk cadeautje.

In Love Hearts GIF by SpongeBob SquarePants - Find & Share on GIPHY

Advertorial

Beeld: Unsplash, 123RF, Giphy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen