Wat zeggen jouw favo oorbellen over jou?

Oorbellen zijn de perfecte finishing touch. Ze maken je look helemaal af en alles staat meteen een stuk vrolijker. Houd jij van creolen, dopjes of chandeliers? Ontdek hier wat jouw favo oorbellen over jou zeggen!

Oorbellen zijn de perfecte finishing touch. Ze maken je look helemaal af en alles staat meteen een stuk vrolijker. Houd jij van creolen, dopjes of chandeliers? Ontdek hier wat jouw favo oorbellen over jou zeggen!

Lees ook: Wat zegt jouw handschrift over jou?


Knopjes
Jij bent een rustige girl en kijkt een beetje de kat uit de boom. Maar als je je eenmaal bij iemand op je gemak voelt, is er van die verlegenheid niks meer over. Ook ben je een girlie girl en let je op de details. Alles aan jouw outfit moet kloppen!
Deze oorbellen zijn te koop voor €7,90 bij Accessorize.


Geo

Omdat je makkelijk contact maakt, heb je een grote groep vriendinnen. En dat is maar goed ook, want je vindt het maar saai als je iets in je eentje moet doen. Je bent zelfverzekerd en niet op je mondje gevallen.
Deze oorbellen zijn te koop voor €6,99 bij New Look.


Tear drops

Je vindt het belangrijk om er verzorgd en trendy uit te zien. Het komt dan ook vaak voor dat je ’s morgens bijna te laat komt op school, omdat je zo lang voor de spiegel stond. Je bent een romantische girl, die vaak lekker wegdroomt over een date met haar perfect boy (of girl).
Deze oorbellen zijn te koop voor €9,95 bij Bijou Brigitte.

 


Hoop earrings/creolen
In de spotlights staan vind jij helemaal niet erg. Je vertelt de gekste verhalen en maakt overal een lolletje van. Lekker lachen en gek doen met je vriendinnen, dat vind jij belangrijk. Waar jij ook bent, het wordt sowieso gezellig!
Deze oorbellen zijn te koop voor €7,95 bij Bijou Brigitte.

Lees ook: Wat zegt jouw tas over jou?


Kleurrijk
Jij bent het zonnetje in huis! Met jouw vrolijke humeur en enthousiasme steek je iedereen aan. Je luistert bijna 24/7 naar muziek en als jij en je vriendinnen samen chillen, laten jullie de vetste nummers aan elkaar horen.
Deze oorbellen zijn te koop voor €9,95 bij SIX.


Studs
Als jouw BFF verdrietig is of jouw klasgenoot de opdracht niet snapt, schiet jij meteen te hulp. Je bent heel hulpvaardig en staat voor iedereen klaar. Je bent een tikkeltje perfectionistisch, dus het is geen wonder dat jouw schriften er altijd keurig uitzien.
Deze oorbellen zijn te koop voor €19,95 bij Accessorize.


Chandeliers
Jij bent superstylish! Je weet precies wat de laatste trends zijn en winkelen is dan ook jouw allergrootste hobby. Je vindt het heerlijk om te snuffelen tussen de rekken en het is ook superleuk om te doen met vriendinnen.
Deze oorbellen zijn te koop voor €8,95 bij SIX.

Lees ook: Wat zegt jouw lievelingskleur over jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen