Hakken, laarsjes, sneakers… Schoenen heb je in alle soorten en maten. Draag jij altijd sneakers? Of ben jij meer van een laarsje met hak? Iedereen heeft wel een favo schoenensoort. Check nu wat jouw schoenen zeggen over jou.

#1 Sneakers
Als sneakerchick loop jij het liefste op sportschoenen. Buiten dat je ze tegenwoordig in verschillende soorten en maten hebt lopen ze ook nog eens supercomfortabel. Met deze schoenen comfyshow je je sporty en comfy side. Jij bent een stoere chick die er niet van houdt om belemmerd te worden door high heels.

#2 Hoge hakken
Als girly girl loop jij het allerliefste op hakken. Wauw… heb jij nooit last van je voeten? Je wilt er graag vrouwelijk en elegant uitzien en vindt het niet erg om daar wat langzamer voor te lopen. Hoeveel moeite het ook kost: jij gaat voor je doel. Dat vinden de boys vast niet erg . Hoe hoog zijn jouw allerhoogste hakken?

Lees ook: ongedragen schoenen

#3 Hoge laarzen
Wow girl! Als fashionista wil jij graag mee met de mode. Die lange laarzen zijn nu namelijk superpopulair. Bekende sterren zoals Kylie Jenner en Ariana Grande zijn ook he-le-maal fan van die stoere, maar ook sexy laarzen. Met deze look laat jij je gewaagde kant zien én show je je nieuwsgierige kant. Jij weet namelijk altijd precies wat voor hippe stuff iedereen draagt.

#4 Korte boots
Jij bent vast een stoere chick! Met die korte boots laat jij een stoere look aan de buitenwereld zien. Deze schoenen zijn vaak gemakkelijk aan te doen en je creëert toch een leuke look. Kleine moeite, groots resultaat is helemaal jouw ding. Extra fijn dus dat deze laarsjes  er in alle soorten zijn. Vind jij een klein hakje leuk? Of ga jij voor comfy en plat? You go girl.

#5 Wedge sneaker
Als jij het allerliefst wedge sneakers draagt, geeft dat aan dat je girly wilt zijn op een comfy manier. Deze sneaker met sleehak laat je  wat groter lijken, maar ziet er onder kleding super sporty uit.  Je bent dus girly en sportief tegelijk, nice combi J!

Test: Wat voor winterschoenen passen bij jou?