Ooit wel eens nauwkeurig je wenkies bekeken in de spiegel? Was dat een wauw of een schrik?
Check nu wat jouw wenkbrauwen zeggen over jou!

#1 De volle wenkbrauw
Je bent trots op je volle wenkbrauwen, daarom laat jij ze niet dun epileren. Je wilt er verzorgd uitzien, maar niet elke dag te lang voor de spiegel staan. Af en toe haal jij een misplaatst haartje weg, maar je houdt het meeste van naturel.

#2 De dun geëpileerde wenkbrauw
Jij wilt dat je wenkies altijd on fleek zijn. Als jij een haartje ziet dat er niet hoort,  moet het er direct uit met een pincet! Verzorgde wenkbrauwen zijn voor jou een must. Je verzorgt jezelf vaak goed waardoor je ’s ochtends iets langer voor de spiegel staat dan anderen.

#3 De wilde wenkbrauw
Perfect wenkies en jij zijn niet echt een match. Je houdt liever alles naturel en frunnikt niet zo graag met een pincet. Je weet niet zo goed hoe je moet epileren of je vindt het maar niks en pijn doen. Dat jouw wenkies niet perfect zijn elke dag, interesseert je eigenlijk weinig.

Lees ook: Hoe epileer ik mijn wenkbrauwen?

#4 De getekende wenkbrauw
Eigenlijk ben jij een soort van verslaafd aan het opmaken van je wenkbrauwen. Als jij je wenkbrauwen niet opmaakt voel jij je een beetje kaal.

#5 De snel groeiende wenkbrauw
Je hebt nog maar net je wenkies laten doen en ze zijn weer flink aan het groeien. Grr… voor sommige een droom om volle wenkies te hebben, voor jou een hel! Je moet zeker elke dag een haartje weghalen om niet over een paar weken weer Shin Chan-wenkies te hebben. 

Lees ook: Tips voor vollere wenkbrauwen