Bloemetjes, ombre of chevron: als nail art lover leef jij je uit met de gaafste designs. Wist je dat jouw favo nail art design iets zegt over jouw persoonlijkheid? Check het hier!

Lees ook: Jouw sterrenbeeld, jouw nail art design!


Bloemetjes

Jij bent lekker eigenwijs en trekt je niets aan wat anderen van jou zeggen. Je bent heel creatief en geeft je kamer regelmatig een make-over. Het liefst in een leuk schattig kleurtje, want jij bent een echte girlie girl.

Chevron
Met wie kan je beter lol maken dan met je friends? Daarom heb je het liefst 24/7 je vriendinnen om je heen. Zij zijn jouw alles! Een ochtendhumeur ken jij niet, want je bent altijd vrolijk en de grappenmaakster van de groep.

Doe ook de quiz: Ben jij een nail art expert?

Ikat
Adventure awaits! Jij verveelt je heel snel en daarom ontdek je graag nieuwe dingen. De hele les stilzitten is niks voor jou. Jij bent liever in beweging en anders droom je wel van de vele avonturen die je later wilt beleven.

Ombre
Lief, verlegen en creatief: dat ben jij! Mensen denken vaak dat je heel rustig en mysterieus bent, maar als je je op je gemak voelt, ben je niet bang om jezelf te zijn. Jij staat altijd klaar voor je BFF’s en blijft positief, no matter what.

Abstract
’s Morgens sta je vaak lang voor de spiegel om je haar en make-up te doen. Je vindt het belangrijk om er verzorgd en trendy uit te zien. Jij bent perfectionistisch en nauwkeurig en daarom zien jouw schriften er altijd keurig uit.

Lees ook: Wat zegt jouw nagellak over jou?

Spetters
Jij bent een stoere, trendy chick! Je bent altijd eerlijk en als er iemand in jouw klas wordt gepest, kom je voor diegene op. Als jij ergens je zinnen op hebt gezet, dan ga jij er helemaal voor. Jij bent namelijk een echte doorzetter.

Marmer
Als je een zielige film op tv kijkt, huil je al snel tranen met tuiten. Jij bent namelijk een gevoelige girl en kunt je goed inleven in anderen. Daarom komen je vriendinnen vaak naar jou voor advies. Ook ben je betrouwbaar en een tikkeltje onzeker.

Lees ook: Welk nail art design past bij jou?