Iedereen heeft wel een favoriete stijl. De een houdt van lang en golvend haar, de ander gaat voor een pixie cut. Wat zegt jouw haarstijl eigenlijk over jou?

 

 

 

 

 

 

Lang golvend
Jij bent het mooiste meisje van de klas en daar doe je dan ook alles aan. ’s Ochtends sta je uren voor de spiegel om je haar in model te krijgen en je make-up in orde te maken.

Lang en steil
Jij valt liever niet zo erg op. Toch ben je wel gek op je haar en verzorg je het goed. Dat is mooi, want boys houden van lang steil haar.

Krullenbol
Meiden met een grote bos krullen zijn echte zonnestraaltjes. Je bent altijd vrolijk en kunt overal om lachen.

 

Pony
Als jij een pony hebt, ben je een echte crea bea. Geen DIY is jou te moeilijk. Toch ben je wel een beetje onzeker, je pony is handig om achter te verstoppen.

Felgekleurd
Jij hebt superveel lef met je felle kleur haar! Je durft op te vallen en hebt veel goede vrienden. Je bent een betrouwbare en lieve vriendin.

Halflang
Je bent een spontane meid met heel veel friends. Ook heb je gevoel voor stijl, je kent de trends en volgt ze op de voet.

 

Kort koppie
Met jouw korte haar ben je een echte stoere chick. Je valt graag op en trekt je niks aan van wat anderen vinden. Vrienden bewonderen jou daarom.