Terwijl jongens hun smartphone en portemonnee in hun broekzakken proppen, hebben meiden toch wat meer ruimte voor al hun spullen nodig. Daarom kunnen we echt niet zonder onze favo tas! Loop jij het liefst rond met een handtas, rugzak of tote bag? Lees snel verder om erachter te komen wat jouw tas over je zegt.

Klein tasje
Je bent heel netjes en geordend. In jouw tasje zul je alleen een paar onmisbare spulletjes vinden, zoals je smartphone en portemonnee. Je bent gek op je vriendinnen en altijd bereid om ze te helpen. Zelf sta je liever niet in de spotlights en je houdt totaal niet van drama.
Dit tasje is te koop voor €14,99 bij Bershka.


Tote bag

Jij bent op alles voorbereid en daarom heb je een grote tas nodig om al je spullen in mee te nemen. Je bent een trouwe vriendin en staat altijd voor je best friends klaar. Je weet heel goed hoe je lol kunt maken, maar houdt niet van onverwachte momenten.
Deze tote bag is te koop voor €29,99 bij New Look.


Weekendtas

Stress komt niet in jouw woordenboek voor. Je maakt je niet snel druk om dingen en bent heel easy-going. Je gooit ’s morgens jouw boeken en spullen in jouw tas en je bent ready to go. Je weet van aanpakken en bent nooit te lui om iemand te helpen.
Deze weekendtas is te koop voor €99,95 bij Sacha.


Rugzak

Jij bent een sportieve girl en zit nooit stil. Je bedenkt altijd wel leuke dingen om te doen. Later wil je liever geen kantoorbaan, maar reis je het liefst de hele wereld over. Je bent heel uitbundig en vindt het niet erg om in het middelpunt van de belangstelling te staan.
Deze rugtas is te koop voor €49,90 bij Accessorize.


Handtas

Jij bent een fashionable girl! Je houdt van shoppen en weet precies wat de laatste trends zijn. Je vindt het dan ook belangrijk dat jouw tas matcht bij je outfit. Je straalt zelfverzekerdheid uit en steekt iedereen aan met je enthousiasme.
Deze handtas is te koop voor €9,- bij Primark.


Schoudertas

Je vindt het belangrijk dat iets comfortabel zit, maar het moet ook trendy zijn. Daarom ben jij gek op kleine schoudertassen. Je doet graag je eigen ding en het maakt je niet uit wat anderen daarvan vinden. Je bent een tikkeltje eigenwijs en heel creatief.
Deze schoudertas is te koop voor €19,95 bij H&M.

Lees ook: Wat zegt jouw nagellak over jou?