Er hangen zoveel verschillende soorten topjes in de winkels. De één met een dun bandje, een brede schuine band, geen bandjes… Het is te veel om op te noemen! Je kan onder de verschillende truitjes niet dezelfde soort beha dragen. Maar welke is het best voor welk topje? Wij laten jouw 4 soorten handige beha’s zien!

 

Zie jij een superleuke beha die je wilt hebben? Klik op het plaatje om het meteen te shoppen of beter te bekijken.

Bandeau
Een bandeau draag je onder truitjes waarbij je beha duidelijk te zien is. Denk bijvoorbeeld aan doorschijnende stofjes of grote armsgaten waarbij de zijkant van je middel bloot is. Het houdt meer bedekt dan een beha.

kruis zonnebril geel twee

 

Sportbeha
Tijdens het sporten draag je geen normale beha: je doet een sportbeha aan! Deze type beha houdt je borsten beter op hun plek en ondersteunt ze goed, waardoor springen en rennen minder pijn doet.

 

Multi
Multi-beha’s zijn superhandig! Dit zijn beha’s waar je de bandjes van af kan halen. Zo kan je ze bijvoorbeeld dragen onder een topje met 1 schouder, maar ze zijn ook goed te dragen als normale of straplessbeha.

 

scapino

Strapless beha
Met een strapless beha heb jij geen last meer van uitstekende bandjes die niet bij jou topje passen. Ze zijn er speciaal op gemaakt om je borsten, zonder de bandjes, genoeg steun te geven.

model jurk streep peplum pull hm new look

sport mint lichtroze blauw