Pexels Photo 1936848

Welke tas past bij jouw persoonlijkheid?

De zomervakantie is weer voorbij. Grote kans dat jij al nieuwe schoolspulletjes hebt ingeslagen en klaar bent voor een nieuw studiejaar. Maar wacht eens even, stop je die spulletjes nu echt weer in die oude, schimmelige rugzak die al jaren op je rug bungelt? Dat kan echt niet meer. Tijd voor een nieuwe schooltas! Maar welke tas past het beste bij jou?

Foodies & Fitgirlz

Jij loopt het grootste deel van de tijd in een sexy yoga outfitje of sportbroek maar bent ook een echte powervrouw. Dat betekent dat jij een veelzijdige tas nodig hebt, die zowel fantastisch staat bij een paar sneakers als bij classy hoge hakken. Deze tas is net zo instagramwaardig als de prachtige foto’s die jij maakt van je smoothies en pancakes; met een stijlvolle Ted Baker tas steel jij zeker de show.

Gamers & Yuccies (Young Urban Creatives)

Jij zit doorgaans vastgeplakt aan je computer, om te gamen of om een toffe app te ontwikkelen, en zoekt in een tas vooral functionaliteit. Zo moet er uiteraard een goede opbergplek zijn voor je laptop, maar is een USB-oplaadpoort zodat je nooit zonder stroom komt te zitten ook onmisbaar. Check dan de Elle anti diefstal rugzak van XD Design; hierin zijn alle briljante ideeën die op je laptop staan veilig, en heb je ook nog eens een hele vette tas.

Hipsters

Als echte hipster ben jij altijd op zoek naar manieren om jouw ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Daar hoort natuurlijk ook een eerlijke tas bij, gemaakt zonder dierenleed. Dan kies je toch zeker voor een vegan tas van het duurzame merk Sticky Lemon.

Beeld: Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen