Over de hele wereld wordt inspiratie opgedaan voor nieuwe mode- én sieradentrends. Denk aan de beroemde Hawaii-bloem of de Engelse vlag als sieraad. Reis mee over de wereld en check de hotste sieraden.

Hawaii
Aloha! Met deze vrolijke sieraden waan je je op één van de meest exotische eilanden ter wereld: Hawaii! De wereldberoemde bloem van het eiland is deze zomer vaak verwerkt in sieraden en daarom totally hot.

armband oorbel ketting

Nieuw-Zeeland
De Maori is een stam die in Nieuw-Zeeland leeft. Hun unieke tiki-beelden en opvallende tekeningen zijn een inspiratie voor veel sieradenontwerpers. Kleuren als blauw, bruin, oranje en rood vormen de basis.

oorbel hoofdband armband

Tunesië
Bij het zien van deze sieraden denk je meteen aan de Duizend en één Nacht-sprookjes. Deze sieraden zie je veel in Arabische landen, zoals Tunesië. Mooie glinstersteentjes en prachtige versieringen zijn kenmerkend.

oorbel ketting armband oorbel zonnebril ring

Italië
Bij Italië denk je aan oude gebouwen, zoals het Colosseum of aan gondels in Venetië. De romantische, antieken invloeden zijn duidelijk te zien wanneer je naar deze sieraden kijkt.

haarband ketting ring

Engeland
Long live the queen! De Engelsen vinden het niet erg om met hun Engelse vlag te pronken en het is nu zelfs een stijlicoon geworden. Oorbellen, ringen, kettingen en zonnebrillen met de Engelse vlag erop, zijn supertrendy.

oorbel zonnebril ring