nutella kersttrui

Win: 10x cozy kersttrui van Nutella

Ja, het is echt waar; je kunt bij ons een supertoffe, cozy kersttrui winnen van Nutella. Wil jij er nou lekker warm bij zitten in een kledingitem van jouw fave food? Lees dan snel verder.

Nutella kersttrui

De wintermaanden zijn begonnen, de dagen worden korter en het is superkoud buiten. We hebben behoefte aan warmte en gezelligheid en daar bedacht Nutella iets superleuks op. Deze limited edition kersttrui is een echte musthave voor alle Nutella lovers out there en hij houdt je ook nog eens lekker warm op die koude dagen. Het is voor het eerst in de hele geschiedenis van Nutella dat ze een kledingstuk maken, dus deze trui is een echt collectors item. Speciaal hè?

Lees ook: Er komt een Nutella-hotel!

Winnen?

Wil jij nou kans maken op zo’n superleuke kersttrui van Nutella? Vul dan hieronder het formulier in en vergeet vooral je maat ook niet door te geven. Good luck!

Nutella kersttrui

*Deze actie loopt tot donderdag 17 december. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld van andere goederen of diensten. Mocht Nutella niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. Wanneer de aangevraagde maat niet langer beschikbaar is, zullen we een andere maat opsturen. Uw gegevens worden voor niets anders gebruikt dan de wedstrijd. Het winnende adres moet in Nederland zijn.

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen