Décaar face massager

Win: DÉCAAR Face Massager

Kun jij wel een lekker zen momentje voor jezelf gebruiken? Dan is dit jouw lucky day. In samenwerking met het merk DÉCAAR mogen wij twee keer een gezichtsmassage tool weggeven. Love it!

Bloedcirculatie

Van een zachte gezichtsmassage wordt iedereen happy, toch? Maar naast het relaxte gevoel, is de Face Massager van DÉCAAR ook supergoed voor de bloedcirculatie in je gezicht, hierdoor worden verzorgingsproducten beter opgenomen door je huid. Ook zorgt de tool ervoor dat jouw gezichtscontouren worden verstevigd. Girl, jij hebt straks helemaal geen contourpallet meer nodig…

DÉCAAR

Handig voor in je tas

Je kunt de Face Massager voor zowel je nek als je hals gebruiken en je kunt ‘m ook heel makkelijk in je tas stoppen, want de tool weegt niks! Handig voor als je even niks te doen hebt in de trein of tijdens een saai college… Let wel op: Druk tijdens de massage niet te hard op de huid, dit kan de huid beschadigen. Gebruik het product ook niet wanneer je allergisch bent voor metaal.

Winnen?

Wil jij een Face Massager van DÉCAAR winnen? Voor jezelf of om als cadeautje weg te geven? Vul dan snel onderstaand formulier in! En als je dan toch bezig bent, neem dan ook eens een kijkje op de website van DÉCAAR want ze hebben ook superfijne producten voor een jonge huid.

Lees ook:

Beeld: iStock & DÉCAAR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gebruik jij een face massager?

Gerelateerde artikelen