Beauty en lifestyle liefhebbers opgelet, want Oral-B introduceert de GENIUS 9000 tandenborstel in de kleur Rosegold! Met deze fancy tandenborstel laat je jouw glimlach stralen tijdens de feestdagen.

Het is bewezen dat de Oral-B GENIUS 9000 tot wel 100% meer plak verwijderd dan een gewone handtandenborstel. Hij verwijdert oppervlakkige tandverkleuringen voor een stralende shiny glimlach. Scheelt je weer een extra bezoekje aan de tandarts, hihi. Maar er is nog veel meer! Zo heeft de GENIUS 9000 een matchende en stijlvolle reis-etui, waar je jouw telefoon en tandenborstel kunt opladen. Dankzij de Lithium-ion batterij is één keer opladen genoeg om de tandenborstel vervolgens twee weken achter elkaar te blijven gebruiken. Handig!

Say cheese!

De tandenborstel is uitgerust met speciale bewegingssensoren, hij pulseert en roteert. Daarnaast maakt de Oral-B GENIUS 9000 contact met jouw smartphone en kan dankzij de sensoren assisteren tijdens het poetsen, zodat je geen enkel gebied in de mond tijdens het poetsen overslaat. Dit zorgt voor een optimale mondverzorging. Om een brede glimlach  tevoorschijn te toveren, combineer je de Whitening poetsstand met de door tandarts-geïnspireerde 3D White ronde borstelkop, welke een unieke polijststand heeft, die helpt bij het verwijderen van oppervlakkige verkleuringen. Hallo shiny witte lach!

Benieuwd welke functies de Oral-B GENIUS 9000 nog meer heeft? Neem dan eens een kijkje op deze website.

Oral-B tandenborstel winnen?

Wil jij deze tandenborstel t.w.v. €299,-  winnen? Vul dan snel het formulier hieronder in! Good luck!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Lees ook:

Beeld: 123RF