Polly parfum Ted Baker

Win: Polly parfum van Ted Baker

GIRLZ is in love met de geuren van Ted Baker en de nieuwe geur Polly is misschien wel onze fave. Speciaal voor jou mogen wij vijf keer een Polly-pakket weggeven! Every girl’s dream, right?!

Polly

De Ted’s Sweet Treat parfums van Ted Baker zijn classy, zacht en vrouwelijk, maar tegelijkertijd ook modern. Ontworpen voor independent girls die houden van een geur met persoonlijkheid en glamour. Polly is een volwassen, maar toch meisjesachtige geur. Spray een beetje van het parfum in je hals en alle ogen zullen op jou gericht zijn. Wedden dat jij volgend jaar niet meer alleen bent op Valentijnsdag?

Doe ook eens deze quiz: Beantwoord deze random vragen en kom erachter of jij een valentijn hebt dit jaar

Frisse geur

Polly ruikt heerlijk fruitig met een touch van topnoten, mandarijn, rode bes en perzik. Het hart van de geur bestaat uit jasmijn, kamperfoelie en pioenroos. Barnsteen, vanille en witte muskus maken deze frisse geur compleet.

Whatsapp Image 2021 02 04 At 09.26.41

Lees ook: Nieuwe parfum kopen? Hier moet je op letten!

Winnen?

Wil jij een Polly-pakket van Ted Baker winnen met daarin yummy chocolaatjes, een fancy spiegeltje en natuurlijk jouw nieuwe favoriete parfum Polly? Vul dan snel onderstaand formulier in. Succes!

Beeld: So PR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen