Club Manhattan

Win: Sieradenset van Club Manhattan

No love, no problem! Omdat wij vinden dat single girls ook een mooi valentijnscadeau verdienen, geven wij vier pretty sieradensets van Club Manhattan weg!

Sieradenset

Dit jonge, Amsterdamse sieradenmerk laat zich inspireren door de straten van New York: rock chique met een vleugje romantiek! En dat zie je of course terug in hun prachtige sieraden. De sieradenset bestaat uit de innercircle earrings, de little bar hoops en de T-bar chain necklace. Kies je voor zilver of goud?

Club Manhattan sieraden winnen?

Wil jij een sieradenset winnen? Volg dit leuke merk op Instagram en vul hieronder het winformulier inclusief codewoord in. Succes, babes!

Beeld: Getty Images

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom wil jij winnen?

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ik zou het sieradenset zo graag willen winnen, omdat mijn moeder binnekort jarig is en ik niet heel veel geld heb..., omdat ik namelijk pas bijna 14 ben en dus nog bijna nergens een baantje kan vinden... ook heb ik laatst 2 ringen verloren. En ben ik er echt super excited over!! Groetjes Wolke xx
  Beantwoorden
 • Wolke wijsman
  Wolke wijsman
  Reactie: Ik zou het sieradenset zo graag willen winnen, omdat mijn moeder binnekort jarig is en ik niet heel veel geld heb..., omdat ik namelijk pas bijna 14 ben en dus nog bijna nergens een baantje kan vinden... ook heb ik laatst 2 ringen verloren. En ben ik er echt super excited over!!
  Beantwoorden
 • Louise Herman
  Louise Herman
  Reactie: Ik zou het graag willen want ja ik hou van sieraden en ze maken je outfit compleet
  Beantwoorden
 • Astridravenzwaaij
  Astridravenzwaaij
  Reactie: Omdatikmeestalsieradenomheb
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Ik zou het super leuk vinden om te winnen! Ik bedoel sieraden maken je outfit net even wat meer persoonlijk. Xxx
  Beantwoorden
 • Lieke
  Lieke
  Reactie: super leuk! Ik wil winnen, omdat ik sieraden super leuk vind om te dragen.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen