wimperkruller

Zo gebruik je een wimperkruller op de goede manier

De meeste girls gebruiken dagelijks een wimperkruller om Bambi-ogen te creëren, maar maken daarbij een aantal fouten. Met deze tips gebruik je een wimperkruller vanaf nu altijd goed!

Zo moet je je wimperkruller gebruiken!

Schoonmaken

Krul jij je wimpers elke dag? Vergeet dan niet om je wimperkruller goed schoon te maken. Er kunnen al snel restjes van je make-up en dode huidcellen aan het kussentje blijven hangen. Voor je het weet heb je een oogontsteking and you don’t want that, girl. Maak hem daarom elke week schoon met een beetje alcohol en vervang het kussentje af en toe.

Techniek

De perfecte krul in je wimpers draait om de techniek waarmee je krult. Knijp de wimperkruller niet te stevig dicht, want hier kunnen je wimpers sneller door afbreken. Het is beter om vanuit de wortel van je wimper naar boven te werken. Houdt de wimperkruller steeds vijf seconden vast. Het resultaat? Een curve in je wimpers en ze breken minder snel af. Chill!

Mascara

Dit is een van de grootste fouten die je kunt maken: je wimpers krullen met mascara op. Hierdoor breken je wimpers sneller af of kunnen ze aan je wimperkruller blijven hangen.

Lees ook: Mascara-foutjes waarvan je niet wist dat je ze maakt

Knijpen

Hoe harder je de wimperkruller dichtknijpt, hoe groter de krul, toch? Nee girls, zo werkt het niet. Je kunt de kruller beter wat zachter dichtknijpen en hem dan wat langer vasthouden. Hello pretty wimpers!

Kwaliteit

Een goedkope wimperkruller is chill voor je portemonnee, maar de kwaliteit is stukken minder. Hiermee krullen je wimpers minder goed én kunnen ze beschadigd raken. Investeer daarom in een iets duurdere wimperkruller.

Beeld: Estúdio Bloom  / Bron: fashionchick.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen