In de rubriek Let’s talk about seks worden er iedere week real life verhalen over seks verteld. Stories over de eerste keer, seksblunders of juist een spannende seksstory. Lees snel verder voor het verhaal over de eerste keer van I.

Let’s talk about seks – mijn eerste keer

I. (17): ‘Nee mijn eerste keer was absoluut geen leuke ervaring. Ik was 15 en had voor het eerst een afspraakje met een jongen. Hij was helemaal weg van mij. Ik vond hem niet superknap maar ik ging toch met hem op date! We gingen naar de bios en daarna vroeg hij of ik nog even met hem mee naar huis ging. Zijn ouders waren op vakantie en hij had dus het huis voor hem alleen. Ik snap niet waarom ik mee ben gegaan maar op een of andere manier kon het mij op dat moment niets schelen en dacht ik why not? We deden eerst een paar drankjes bij hem op de bank. Daarna had ik eigenlijk weg moeten gaan, maar ik voelde dat ik al een beetje aangeschoten was dus ik durfde niet meer naar huis te gaan. Wat als mij ouders nog wakker waren? Dan zouden ze zo boos zijn geweest! Ik appte mijn moeder dat ik bij mij BFF bleef slapen, terwijl ik dus bij hem sliep. Die avond gebeurde het dus… Van wat ik er nog van weet was het verschrikkelijk. Ik heb hem daarna ook nooit meer gezien. Zo had ik mijn eerste keer niet voorgesteld.’

Wil jij jouw verhaal insturen voor de rubriek Let’s talk about seks? Vul dan onderstaand formulier (anoniem) in en wie weet lees je jouw verhaal straks op GIRLZnl.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag.

Lees ook:

Beeld 123RF