girly slippers

Shopping: girly slippers

Na regen komt altijd zonneschijn en daarom hebben we vandaag een hele leuke shopping voor je klaarstaan. We hebben een lijstje gemaakt met vijf superleuke girly slippers. Welke shop jij?

Quiz: wat voor fruit ben jij?

Lila girly slippers

Wij zijn in love met deze girly slippers van ASOS. De kleur lila is perfect voor summertime en de slippers kosten maar €15,99. Love it!

On wednesdays we wear pink

Deze schattige slippertjes van boohoo zijn perfect voor de zomer. Lak je teennagels met een zomers kleurtje en je steelt de show. Deze slippers kosten €9,-. Koopje!

Schermafbeelding 2021 05 21 Om 15.36.08

Fluffy Slippers

Je kunt geen nee zeggen tegen een paar super fluffy slippers, right?! Deze pareltjes kosten €13,99 en zijn te koop bij ASOS. It’s so fluffy I’m gonna die!

girly slippers

Rainbow slippers

Slippers kunnen niet ontbreken in de zomer. Of je nou naar de camping gaat, naar een zwembad of lekker thuis blijft. Deze regenboogslippers van boohoo zijn een must have! Goed nieuws: ze kosten nu maar €15,- SCORE!

girly slippers

Havaianas

Oh my gosh, dit paar slippers wil je toch hebben?! Wij zijn echt over the moon met deze girly slippers. Ze zijn te koop bij de Bijenkorf en kosten €28,-.

girly slippers

Beeld: Getty Images, boohoo, ASOS, de Bijenkorf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen