lange wimpers lang

4x zo houd jij je wimpers gezond en lang

Wil jij ook graag gezonde en lange wimpers? Say no more! Met deze tips is iedereen binnen no-time jaloers op jouw pretty eyelashes.

Reinig je ogen goed – wimpers

Naast dat het superbelangrijk is om je gezicht goed te reinigen, is het ook heel belangrijk om je ogen goed te reinigen. Als er restjes mascara blijven zitten, kan dit leiden tot verstopping en dit kan weer leiden tot irritatie en afgebroken wimpers. Not nice dus! Ga voor een reiniger die speciaal voor de ogen bedoeld is, want deze haalt je make-up er het beste af. 

Stop met mascara

Het beste is om helemaal te stoppen met het dragen van mascara en dit is de perfecte tijd daarvoor, right? Als je geen mascara draagt, kunnen je wimpers ‘luchten’ en daardoor groeien ze het snelst. Het is niet per se dat mascara superslecht is voor je wimpers, maar door mascara breken ze sneller af en dat is precies wat we niet willen. Even een pauze van de mascara dus!

Kies een goede mascara – wimpers

Wil je nou toch mascara dragen? Ga dan voor een goede en fijne mascara zonder irriterende stoffen. Vergeet je mascara ook niet regelmatig te vervangen, want niemand zit te wachten op een oogontsteking. 

Hydrateer je eyelashes

Misschien verzorg jij je gezicht supergoed, maar wil je je wimpers nog wel vergeten. Schaf bijvoorbeeld castorolie aan en smeer dat elke avond voor het slapen in je wimpers met een oud, schoongemaakt mascaraborsteltje. Wedden dat je binnen een paar werken resultaat ziet? Hello thick, long eyelashes! 

Heb jij nog een goede tip? 

Lees ook:

Beeld: Unsplash | Bron: Beautify

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen