sportief gym fitgirl sporten

5x apps om thuis te sporten

Heb jij ook al te lang stilgezeten en wil je in beweging komen? Met deze apps kun je gemakkelijk sporten in de woonkamer doen. Check it out!

7 Minute Workout: Fitness App

Deze app heeft allerlei work-outs die maar zeven minuten duren. Als je geen zin hebt om een uur lang te sporten, is dit de perfecte uitweg om toch in beweging te blijven. Super chill!

Dagelijkse Trainingen  om thuis te sporten

Met deze app heb je de keuze uit veel verschillende work-outs. Ze hebben trainingen van maar vijf minuten tot trainingen die 30  minuten duren. Daarnaast wordt elke oefening door middel van een 3D-filmpje duidelijk uitgelegd.

Fitness voor vrouwen

Deze app is speciaal ontworpen voor girls. Met de app kun je een 30-day work-out plan maken en je progressie goed bijhouden. Of je nu een beginner bent of al heel veel hebt getraind; er is voor elk niveau een passende work-out.

Daily Yoga om dagelijk te sporten

Heb jij weleens yoga gedaan? Het is erg ontspannend, maar kan ook een intense work-out zijn. Met deze app kun je langzaam beginnen en je yoga skills steeds verder ontwikkelen. In zo’n spannende tijd als nu is yoga een goede manier om te relaxen.

Fitify: Training voor thuis

Als je thuis wat fitnessmaterialen hebt liggen, kan deze app je goed helpen. Het is een van de weinige apps die materialen, zoals een kettlebell of optrekstang, gebruikt tijdens de work-outs. Als je niet naar de gym kunt gaan, haal je de gym maar naar jou toe!

sporten

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen