spieren kwijtraakt Gymleraar home work-outs

5x de leukste home work-outs

Heb jij de motivatie om thuis leuke work-outs te doen, maar weet je niet precies wat je moet doen? We’ve got your back! Check hier de vijf leukste home work-outs.

Billen

We dromen allemaal van ronde billen, right? Een booty work-out van tien minuten lijkt misschien niet lang, maar geloof ons dat je daarna spierpijn hebt! Ook handig: je hebt geen materialen nodig voor deze work-out. Wil je de oefeningen iets zwaarder maken? Dan zou je eventueel een elastieken band om je benen kunnen dragen.

Benen

We kennen allemaal de bekende oefeningen zoals squats wel, maar er bestaat zoveel meer! Met deze work-out neem je ook meteen je billen en de binnenkant van je bovenbeen mee, superhandig dus! Ook voor deze work-out geldt dat je geen materialen nodig hebt.

Home work-outs buik

Deze ab work-out van Gabriella Whited duurt vijf minuten, maar brandt verschrikkelijk. De girl roept ook tussendoor dat je door moet gaan, dus je hebt het gevoel alsof je door een personal trainer aangemoedigd wordt. Nice!

Upper body

Het is misschien ons minst favoriete gedeelte om te trainen, maar het is belangrijk om ook je armen en schouders te trainen! Bij deze work-out neem je ook meteen je buikspieren mee en dat allemaal in tien minuten. Perfect, right?

Full body

Heb jij geen zin om elke dag een ander lichaamsdeel te trainen, maar wil je liever in één keer je hele lichaam trainen? Dan is een full body work-out perfect voor jou! Ga als het lekker weer is in de tuin sporten, kun je meteen tannen, hihi.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen